03-29-2026, 10:18 AM
Tüm modelci kardeşlerime cilalı taş devrinden merhaba;
İsmim-rumuzum aynı. Tevellüt 1957, parmaklarım henüz titremeye başlamadığı için modelciliğe devam ediyorum
Geçtiğimiz birkaç sene dünya hallerinden dolayı modelcilikten ayrı kaldım ama geçen sene tekrar tezgah başına geçtim. Ana dal olarak sivil araççıyım.
Daha önce bu foruma üye değildim, aslında sadece bir foruma üyeydim (Modelevi) o da maalesef kapanmıştı. Facebook gibi konu takibi neredeyse imkansız olan mecralardan ziyade, forum ortamı bilgi ve tecrübe aktarımı açısından harika bir ortam. Umarım ki bu sefer devamlı olabilir, yazılanlar çizilenler siber uzayda kaybolup gitmez. Forumun oluşmasında emeği geçenlere çok teşekkürler...
İsmim-rumuzum aynı. Tevellüt 1957, parmaklarım henüz titremeye başlamadığı için modelciliğe devam ediyorum
Geçtiğimiz birkaç sene dünya hallerinden dolayı modelcilikten ayrı kaldım ama geçen sene tekrar tezgah başına geçtim. Ana dal olarak sivil araççıyım.Daha önce bu foruma üye değildim, aslında sadece bir foruma üyeydim (Modelevi) o da maalesef kapanmıştı. Facebook gibi konu takibi neredeyse imkansız olan mecralardan ziyade, forum ortamı bilgi ve tecrübe aktarımı açısından harika bir ortam. Umarım ki bu sefer devamlı olabilir, yazılanlar çizilenler siber uzayda kaybolup gitmez. Forumun oluşmasında emeği geçenlere çok teşekkürler...