Hobimaket Forum
Teknik Bakım ve Bilgilendirme - Baskı Önizleme

+- Hobimaket Forum (https://www.hobimaket.com)
+-- Forum: HOBİMAKET GENEL (https://www.hobimaket.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Duyurular (https://www.hobimaket.com/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Konu Başlığı: Teknik Bakım ve Bilgilendirme (/showthread.php?tid=166)



Teknik Bakım ve Bilgilendirme - GeneralModel - 4-July-2026

Değerli üyelerimiz,

Sitemiz üzerinde yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz teknik taşıma ve güncelleme çalışmaları nedeniyle bazı bölümlerde geçici aksaklıklar ve erişim sorunları yaşanmış olabilir.

Şu an itibarıyla sitemizin genel işleyişi normale dönmüş durumdadır. Ancak, karşılaştığınız hatalar veya sistemsel aksaklıklar olursa, bu konunun altına hata mesajını veya ekran görüntüsünü ekleyerek bizimle paylaşmanızı rica ederim.

Teknik altyapımızı daha stabil hale getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim.

İletişim için: [Buraya özel mesaj gönderilmesini isteyebilir veya e-posta adresi bırakabilirsin]

Saygılarımla.


RE: Teknik Bakım ve Bilgilendirme - Eren Erdoğan - 17-July-2026

İsmet hocam selamlar.
Hızlı Resim sitesinde bir problem mi var ? Yüklemeleri göremiyorum belki de geçici bir durumdur ama sormak istedim.


RE: Teknik Bakım ve Bilgilendirme - Waldorf - 17-July-2026

Denemek için bende baktım, evet hızlı resim de bir sıkıntı var.


RE: Teknik Bakım ve Bilgilendirme - GeneralModel - 18-July-2026

Şimdi ben de baktım. Üye olmama rağmen kendi yüklediklerim de görünmüyor. Site moduna bir mesaj atayım bakalım ne diyecek.


RE: Teknik Bakım ve Bilgilendirme - Waldorf - 19-July-2026

Dodgydurum kötü. hızlıresim halen çalışmıyor....


RE: Teknik Bakım ve Bilgilendirme - Eren Erdoğan - 21-July-2026

Halen çalışmıyor hocam. Sanırım Flickr sitesinden devam edeceğim.


RE: Teknik Bakım ve Bilgilendirme - GeneralModel - 21-July-2026

(21-July-2026, 05:19)Eren Erdoğan yazdı: Halen çalışmıyor hocam. Sanırım Flickr sitesinden devam edeceğim.

Maalesef evet. Hızlıresim artık foruma uygun bir yapı değil.


RE: Teknik Bakım ve Bilgilendirme - scalefront - 21-July-2026

Merhaba, 
Ben Imgur kullanıyorum gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor, diğer platformlardan resim paylaşılamıyorken imgurdan resim paylaşabilmiştim. Üstelik eklediğiniz resimleri post etmeden linklerini kopyalayarak direkt ekleyebilirsiniz. İlla imgurda post etmenize gerek yok, o taslağı silsenizde resimler forumda kalmaya devam ediyor.